Hoe het allemaal begon…

Ik heb 2 heerlijke kinderen: Melle van 5 en Lize van 4.
Toen ik voor het eerst moeder werd zat ik op een roze wolk. Heerlijk de hele dag met die kleine in mijn armen.
Na een kleine 6 maanden was ik, per ongeluk, alweer zwanger. Ik vond het vreselijk, Melle was nog net niet van de borstvoeding af en mijn lichaam voelde nog helemaal niet van mezelf. Uiteindelijk heb ik het een plekje kunnen geven en er later ook van kunnen genieten dat ik weer zwanger was.

Toen mijn dochtertje werd geboren na een zware bevalling thuis, was die roze wolk als bij de eerste niet te bekennen. Ik was constant moe, ze dronk slecht, kolven terwijl ik dubbele borstontsteking had en Lize huilde alleen maar. Later werd ook door het ziekenhuis geconstateerd dat Lize een huilbaby was. Ik vond het moeilijk om toe te geven, maar ik vond het zwaar. Tijdens die periode heb ik mezelf compleet weg gecijferd, had ik gedachten als:
Is dit het nou? Ik vind het zo helemaal niet leuk!

En maar doorgaan op de automatische piloot.
Niet kunnen genieten van de kleine momenten met mijn kinderen en als ik tijd voor mezelf had deed ik er weinig tot niks mee. Beetje op mijn telefoon scrollen, doelloos tv-kijken of letterlijk de dag uitzitten. Uiteindelijk ben ik daar wel weer uitgekrabbeld, uit dat dal, want dat was het.
Later toen het met Lize weer beter ging, begon Melle. Hij had gedragsproblemen thuis en we konden onze vinger er maar niet opleggen, maar mijn moedergevoel vertelde me dat er iets niet klopte. Met Melle is het daarna jaren wat turbulent geweest.

Na een hoop onderzoeken en bezoeken aan therapeuten, kregen wij te horen dat hij hoogbegaafd en hoogsensitief is. Een heftige tijd. Gelukkig nam deze diagnose onze eigen onzekerheden weg.

Want in zo’n onzekere periode ga je flink aan jezelf twijfelen

Ik was alleen maar doorgegaan en maar zorgen voor letterlijk en figuurlijk iedereen. Alleen ik was de aller belangrijkste vergeten, mezelf…
Ik zakte ineen, kon niks meer. Burn out…
 Op dat moment was er even overal chaos, thuis, mijn werk, de kinderen en in mijn hoofd. Wat ik op dat moment heel erg miste was een workshop, een training of een praatgroep zonder dat je gelijk naar een psycholoog of een praktijkondersteuner moest. Toen ik uiteindelijk mijn opleiding tot life coach had volbracht dacht ik gelijk.. hier moet en ga ik wat mee doen.
Deze hele situatie heeft mij een spiegel voorgehouden. Ik kwam mezelf flink tegen. Ook tijdens mijn werk als verpleegkundige heb ik met leven, dood, familie, ziekte, herstel, vertrouwen en eigen emoties te maken gehad. Dit leverde soms confrontatie op met mezelf, mijn waarden en mijn visie op het leven. Hierdoor heb ik mezelf ontwikkeld en weet ik waar ik voor sta.

Ik vind het heerlijk dat ik door middel van mijn coaching trajecten en workshops anderen kan ondersteunen in hun eigen ontwikkeling.

Begin met jezelf… de rest dat volgt.

Mensen die mij echt kennen weten dat…

Ik ben 30 jaar en woon samen met mijn man en mijn 2 kinderen in een klein dorpje, Akersloot.

Ik geniet ervan om uit te waaien op het strand of een lekkere wandeling te maken in het bos.

Je kan mij wakker maken voor een verse tompouce van de bakker of een stukje chocola bij mijn cappuccino. Een wijntje op zijn tijd kan ik ook erg waarderen. ; – ) Alles in balans toch?!

Waar je mij veel vind is in het krachthok bij de sportschool. Echt HEERLIJK vind ik dat… muziek in mijn oren, verstand op 0 en knallen maar!

Een flapuit kan ik ook wel eens zijn, zeker als ik ergens enthousiast over ben. Ik ga er dan voor de volle 100% voor en ben dan niet te stoppen.

Positiviteit om mij heen vind ik erg belangrijk, net zoals humor.

Vrienden en vriendinnen zullen mij omschrijven als warm, zorgzaam, empathisch, nuchter en eerlijk.

Een avondje kletsen over kristallen, de maan of astrologie vind ik super interessant! Dat betekent niet dat ik er veel verstand van heb... maar vind het wel erg leuk.

Durf jij het aan?

Plan dan een gratis kennismakingsgesprek aan en dan bellen we via de telefoon, beeldbellen of gewoon “ouderwets” telefoneren ;-). In 20 minuten tijd bespreken we jouw situatie en kijken we hoe we hier een plan van aanpak voor kunnen maken.